5 lucruri pe care nu le-ai știut despre mine - Toma Grozăvescu

1. Pot să-mi ating limba cu cotul.

Pe bune, uite:

2. Am un playlist pentru orice

Pentru mine, muzica înseamnă mult, foarte mult. E  o parte importantă a fiecărei zile. De obicei, primul lucru pe care îl fac când ajung acasă sau la birou e să pun ceva muzică.

Indiferent că e vorba de muncă creativă, muncă de rutină, mers la sală, finalul unei zile grele de muncă, finalul unei zile bune de muncă, seară energică, seară romantică etc. am melodii sau playlist-uri pentru aproape toate activitățile și stările în care putem să ne aflăm.

3. Am fost șef de promoție

Da știu, nu par prea deștept 😛

Dar, deși am avut colegi mai deștepți decât mine, atât la facultate cât și la master, am un talent natural în a înțelege profesorii, în a le înțelege așteptările.

Dacă combini faptul că îți place foarte mult ce studiezi cu ghicitul a aproape 50% din subiectele la examen, uite că s-a întâmplat așa ceva.

4. Fac tot felul de experimente pe mine

Cel mai recent dintre ele este cel cu expunerea la frig, cu care mă joc de mai bine de un an, dar am făcut tot felul de experimente pe mine, de la a mânca o singură dată pe zi, la a nu mânca o zi întreagă, la a nu bea alcool sau cafea, tot felul de exerciții fizice sau consumul unor alimente pe care îmi e și frică să le menționez aici, să nu ți se facă rău.

5. Mi-am găsit scopul în viață

Da, am avut norocul ca la doar 23 de ani să îmi dau seama (sau mă rog, să decid) care este rostul meu pe această lume.

Dacă te-ai întrebat de ce par așa optimisto-energic, aceasta e principala cauză (alături de, probabil, punctul anterior).

Când simți că avansezi în ceva care contează pentru tine, e un sentiment de neînlocuit.

Amu, am o întrebare. Dacă ne știm, care e un lucru (nu neapărat din lista asta) care te-a surprins la mine? 😀

Lasă un comentariu mai jos.