Când vine ziua mea, fie aproape uit de ea (da’ se asigură ai mei că-mi amintesc, așa, pe la 7 dimineața), fie încerc să o sărbătoresc diferit față de anii anteriori.

Din categoria #2, acum doi ani, când împlineam 25 de ani, mi-am stabilit cu ajutorul prietenilor de pe Facebook 25(+2) provocări pe care să le îndeplinesc până la următoarea aniversare.

A fost o aventură tare, tare faină. Deși nu am reușit să le îndeplinesc pe toate (lucrez la cele rămase nebifate) încercarea în sine a fost grozavă!

Ei bine, anul acesta, tot pe direcția #2 am decis să merg, dar într-un alt sens.

Mi-am dat seama că, deși ziua noastră e de obicei, uhmm… despre noi, momentele cu adevărat faine, momentele alea de împlinire, de fericire, vin mai degrabă când facem ceva bun pentru alții, când facem clipa/ziua/viața cuiva mai frumoasă.

Cum nu-mi place să cer, și inspirat și de nenea ăsta, m-am decis ca anul acesta să ofer cel mai valoros lucru pentru fiecare dintre noi: timpul nostru.

Vreau să donez 7 zile din viața mea pentru a-i ajuta pe cei care au cu adevărat nevoie.

Cum vine asta mai exact?

Păi, există și un „catch”, cum s-ar zice. Vreau să implic și alte persoane. Pe tine mai exact 🙂

Să fiu mai specific, pentru a dubla impactul ideii m-am gândit să fac un fel de mini-licitație.

Eu donez o zi de muncă, iar tu, Xulescu (poți fi și SC Xulescu SRL), donezi o anumită sumă de bani pentru un scop caritabil, și mă ai și pe mine o zi să te ajut.

Tu donezi banii pentru o cauză nobilă, eu muncesc pentru tine. Ai dublu câștig: odată, vede lumea ce inimă mare ai. Apoi, mai beneficiezi și de un muncitor (probabil necalificat) timp de o zi.

Sunt deschis la orice, atât timp cât nu e imoral sau ilegal (n-am nici o problemă cu lucruri care îngrașă). De la marketing, la cărat apă sau muls vaca (da, chiar știu să fac și asta) o să fac ce vrei tu, atât timp cât ești de acord să donezi o sumă de bani pentru o cauză socială.

O parte din bani va merge către o familie ce are doi copii care suferă de autism și muncește din răsputeri pentru a-i integra. Cealaltă, pentru o asociație ce are grijă de animale în Timișoara.

Ce sumă?

Păi, m-am gândit să facem un fel de licitație.

Dacă ești în top 7 în momentul în care se termină (12 iunie), mă vei avea la dispoziție timp de o zi. Trebuie doar să discutăm în prealabil, să nu mi se suprapună cu ceva.

Dacă încă nu ai idee la ce să mă pui la muncă, nu e problemă. Până la anu’ de ziua mea (1 iunie) ai timp să te hotărăști.

Cam asta ar fi.

Singura condiție, donația cu care începi licitația să fie de minim 150RON. Adică nah, dacă tot vrem să ajutăm, să ajutăm. Altfel mai bine iau un proiect în plus la SMARTERS și donăm banii câștigați acolo.

Ah, și încă o chestie. Dacă e vorba de marketing sau altceva ce fac la lucru, munca să mă implice doar pe mine, să nu fie nevoie și de ajutorul colegilor.

Cam atâtica.

Pentru a participa la licitație lasă un comentariu la acest articol sau scrie-mi pe Messenger suma pe care o licitezi. Voi actualiza articolul în fiecare zi cu situația și topul.

Rugămintea mea ar fi, dacă nu poți să donezi, să dai mesajul mai departe. Poate se găsește printre prietenii/cunoștințele tale cineva care vrea să facă un gest frumos (și e interesat de talentele mele :D).

Merci și spor în toate îți doresc,

Toma

Top licitație (primele 7 locuri sunt eligibile):

  1. 450 RON – Victor Balaniuc
  2. 400 RON – Raoul Ciunca – MysteryBox
  3. 350 RON – Delia Gligor
  4. 350 RON – Dan Vidoni
  5. 300 RON – Camelia Mogosanu
  6. 300 RON – Ancuta & Cristi – Apples and Gasoline
  7. 300 RON – Ioana Popa
  8. 250 RON – Nicoleta NP

În plus, ceva extra de la echipa IncubArt, alte 3 zile de muncă ^_^ (vedem cum le împăcăm pe astea). 

Vrei să ținem legătura?

Vrei să ținem legătura?

Nu scriu prea des. De aceea, dacă vrei să știi ce mai e nou pe blog, cel mai ușor mod pentru a ține legătura este să te abonezi la newsletter. Scriu în general despre antreprenoriat, marketing și „life hacking”, așa cum îi spun eu.

Succes! Ne auzim pe email :)

Încă puțin.

Încă puțin.

Introdu adresa de email și te voi anunța când public un articol nou.

Wohoo! Ne auzim pe email :)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This