Unul din cele mai bune texte de marketing pe care le-am scris - Toma Grozăvescu

[VÂND RUSOAICĂ DE 18 ANI!!!]

Felicitări! Tocmai ai dat de SFÂNTUL GRAAL în materie de perfecțiune pe două roți. Bun venit în prima zi din restul vieții tale!

Vrei să fii cel mai admirat bărbat din zona ta? Când mergi pe stradă, femeile să întoarcă capul după tine? Colegele de la lucru să nu se poată opri din a flirta cu tine?

Să fim sinceri, nu știm prea multe despre cum gândesc femeile, dar știm că sunt foarte competitive. Vor ceea ce nu pot avea, își dau seama de valoarea unui bărbat doar când îl văd alături de o altă femeie și când te vor vedea alături de această minunăție sexy pe două roți născută în Mama Rusia, nu vor mai rezista!

Vand rusoaica de 18 ani - Toma Grozavescu


De vânzare Rusty, bicicleta mea de 18 ani (de fapt e mai tânără, dar am înțeles că e ilegal să vinzi lucruri sub 18 ani), cea mai sexy bicicletă a cărei cauciucuri Pământul a avut ocazia să le atingă. Aceasta este singura ta șansă de a pune mâna pe această minunată dovadă a ingeniozității inginerești rusești, cei care au dus și primul câine în spațiu!

EȘTI PREGĂTIT SĂ-ȚI SCHIMBI VIAȚA?

Atunci mergi la școală sau la muncă într-un mod care spune „I’M TOO SEXY FOR A CAR”. Mașinile strigă toate același lucru: trebuie să compensez.

Nu și această frumusețe care m-a ajutat să fac sex de 5 ori în perioada în care am folosit-o! Nu s-a întâmplat doar datorită farmecului meu, cercetătorii britanici au dovedit că cei care folosesc biciclete fac sex în medie de 3.5 ori mai mult decât posesorii de mașini.

Bicicleta care te face mai sexy

DE CE O VÂND te întrebi? Nu pentru că vreau, dar nu o mai pot ascunde de actuala prietenă. În ultimul an am ținut-o ascunsă în garaj, așteptând momentul pentru a o duce la un doctor care să o pimpuiască puțin, știi tu. Dar acum proprietarul a închiriat altcuiva garajul și prietena o va descoperi. În plus, nu aș vrea să răcească în ploaie.

BINE, BINE, AI DREPTATE CĂ E SEXY, DAR E PUTERNICĂ?

Puternică și unică, nu vei mai găsi alta ca ea. Legenda spune că a fost partenera lui Putin, dar i-a fost furată de cei care i se opun.

Deasupra pedalelor vine cu 1 OM PUTERE care te va propulsa pe lângă mașinile care stau la semafor de unde vei fi privit cu invidie de către bărbați și cu poftă de femei și te va duce de la punctul A la punctul B.

Creată dintr-un metal extras de pe un asteroid căzut în Siberia, ai garanția că nu te va lăsa la greu, cum o fac toate bicletele noi, produse în masă. Deși a împlinit majoratul, nu prezintă nici un semn care să arate trecerea timpului.

Bicicleta super metal care nu rugineste - Toma Grozavescu

Rugina se pune cu frică pe cadru, dar piesele importante sunt neatinse precum apa izvorului de munte din reclama Borsec.

NU E PERFECTĂ, DAR SĂ ARUNCE CU PIETRE CINE E

Focoasa rusoaică are două defecte, nimic ce nu poate fi reparat și îmbunătățit de un profesionist. Buzele, pardon roțile, îi sunt cam dezumflate, poate chiar e pană la una dintre ele. Și am pățit ca din când în când să mai sară lanțul, poate transmisia trebuie reparată.

DOAR ACUM AI ȘANSA DE A PUNE MÂNA PE CEVA UNIC

Această frumusețe vine cu, atenție, 5 VITEZE! Nu doar atât, dar schimbătorul este bazat pe o tehnologie manuală, care te asigură că nu va fi afectat de hackeri!

Orice profesionist care recondiționează biciclete ar vrea să aibă șansa de lucra cu ea, de a o unge în locurile esențiale, de a-i atinge cadrul ferm. La naiba, dacă o duci la recondiționat, poate chiar o vor repara pe gratis!

După aceea o poți folosi tu sau să o vinzi mai departe pentru 1500-2000 RON!

Vezi o galerie foto completă ?

PROBABIL MĂ COSTĂ O TONĂ DE BANI TE GÂNDEȘTI!

Din fericire pentru tine, nu e deloc așa. Pentru că sunt strâns cu ușa, sunt nevoit să mă îndepărtez de frumoasa mea pentru suma de doar 100 lei, cam cât spargi într-o seară cu prietenii în oraș.

Această ofertă este valabilă pe principiul PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT. Sunt prea afectat emoțional pentru a o mai ajuta să-și găsească partenerul perfect, sunt sigur că soarta îi va aduce pe cineva potrivit.

BONUS! Pentru a te ajuta să-ți completezi imaginea de bărbat adevărat, vei primi bonus și o sticlă de Schweppes, care face bărbații irezistibili în reclame!

#sharingiscaring #rogseriozitate