În recunoaștere la Webstock 2018 - Toma Grozăvescu

Am încercat să nu pornesc blogul ăsta. Chiar m-am străduit.

Vreo 2-3 ani cred că am tot amânat-o.

Până într-un final când mi-am dat seama că sunt anumite pățanii, anumite lecții învățate, anumite povești pe care pur și simplu nu pot să nu le spun.

Deși am scris destul de neregulat, nu am publicat nimic dacă nu simțeam că poate aduce măcar puțină plusvaloare celui/celei care îl va citi.

Că era o informație nouă, o întrebare la care să meditezi sau ceva care să te facă să râzi, am încercat ca prin fiecare articol publicat să dau ceva mai departe, să nu treacă cuvintele prin mâna mea degeaba.

Așa că m-am bucurat să văd că, în timp, fiecare articol a început să adune din ce în ce mai mulți cititori, fiecare dintre ele adunând câteva sute sau mii de oameni care au investit câteva minute din viața lor pentru a-l parcurge.

De aceea, de anul acesta mi-am propus să iau blogul puțin mai în serios, să investesc în el.

Așa că, și cu ajutorul a puțină presiune socială din partea bloggerițelor din Timișoara, anul acesta m-am decis să merg la Webstock, cel mai mare eveniment de social media și blogging din România.

Acesta reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim plan tendințele din mediul online.

Dar, ce mă entuziasmează pe mine cel mai mult, pe lângă faptul că va fi o gală unde se va servi mult vin (sper), e faptul că vor fi mulți bloggeri care au enșpe mii de ani de experiență în „meseria” asta.

Cum spuneam și într-un articol anterior, nici un om nu e o insulă. Putem, trebuie, să învățăm de la cei din jur.

Mi-am dat seama că prea des mă aflu în calitatea de vorbitor și prea puțin în cea de participant. Așa că sezonul acesta (2018-2019) mi-am propus să particip la mult mai multe evenimente, să pot merge și eu relaxat să-mi iau notițe, nu să mă gândesc la ce dume pot să dau pentru a destinde atmosfera (pe lângă cele legate de freză).

Voi reveni și cu impresii post-eveniment!

Spor în toate,

Toma

P.S. Să nu le spuneți că merg în recunoaștere pentru ca la anul să mă întorc cu un premiu 😉